Lemmikinomistajat höröttävät killiensä tempuille, koita olla nauramatta mukana.

Yhteiselo kissojen kanssa on palkitsevaa. Myönnettäköön, että välillä päänvaivaa aiheuttavatkin. Palaat stressaavan duunipäivän jälkeen kotiin ja haaveilet lötköttelystä soffalla rapeita sipsejä rouskutellen. Tunnet jo veden herahtavan kielellä, mikä ihana, leppoisa ilta odottaa. Mutta mikä odottaa ulko-oven avaamisen jälkeen?

Muppehan se siinä kurisee ja kiehnää jaloissa. Ihana nähdä sitäkin. Otat kattikarvasen syliin ja annat ainakin sata pusua, siihen asti, että toinen on aivan märkä pusuista. Siirryt keittiöön ja hyväntuulisena purat tuomasi kauppaostokset kaappeihin, jättäen sipsipussin valmiiksi herkkuhetkeä silmällä pitäen. Tulisikohan töllöstä mitään, oi että, Emmerdale on tainnut alkaa. Se jäikin viimeksi jännään kohtaan eli…

Olohuoneessa – mitä saakelia! Miksi multaa on lattia väärällään, eikä ja hieno, uusi kukkapurkki aivan säpäleinä. Muppe!

Kaikesta huolimatta kissoista on paljon seuraa ja osaavat sille päälle sattuessaan omilla tempuillaan viihdyttää ja naurattaa. Vai mitä mieltä olet seuraavasta koosteesta?

Lähde:
YouTube