Millaista musiikkia odotat tältä vuodelta, onko suosikkiartistisi levy jo ilmestynyt?

Vuoden odotetuimpiin albumi-uutuuksiin mielestämme kuuluvat Justin Timberlake – Man Of The Woods ja Migo – Culture II. Innolla odotamme uutta musiikkia myös räppäri Cardi B:ltä.

Justin Timberlake

Yksi kirkkaimmista pop-tähdistä Justin Timberlake on julkaissut uuden albuminsa – Man Of The Woods. Timberlake nousi kuuluisuuteen yhtenä ’N Sync poikabändin jäsenenä. Inspiraationa albumin teolle ovat olleet Justinin poika ja vaimo sekä hänen oma matkansa Memphisistä nykyhetkeen. Albumi on tehty yhteistyössä The Neptunesin, Timbalandin, Chris Stapletonin ja Alicia Keysin kanssa.

Albumin ensimmäinen lohkaisu – Filthy

Migos

Hiphop-trio Migos on julkaissut kolmannen albuminsa Culture II. Trio tunnetaan kolmitahtisesta räppäystyylistään. Levy sisältää 24 kappaletta ja mukana vierailee useita tähtiä, muun muassa Drake, Post Malone sekä Travis Scott. Viime kesänä Migos keikkaili ensimmäistä kertaa Suomessa Blockfesteillä.
Albumin voi kuunnella täältä.

Tiesitkö: Migosin jäsen Offset on kihloissa suositun räppäri Cardi B:n kanssa.
Tästä päästäänkin sopivan aasinsillan kautta kolmanteen artistiimme.

Cardi B

Cardi B on yksi rapin kuningattarista. Viime kesänä Bodak Yellow -biisistä nousi valtava suksee. Cardi B on historian toinen naisräppäri, jonka biisi on noussut Billboard Hot 100 -listan kärkeen. Räppäri on luvannut ja luvannut albumia, mutta antaa fanien vielä odottaa. Odotettavissa kuitenkin tuttua trap biittiä ja letkeää, ronskia tekstiä. Cardin tuntien ehdottomasti mukana yllätysmomentteja.

Kuuntele Bodak Yellow!

 

Lähde: www.youtube.com