Mikä on suosikkijäätelösi? Kerro meille ja voita uniikki Vanilla Ice juliste nimmarilla!

Me suomalaiset rakastamme jäätelöä. Syömme sitä kolmanneksi eniten maailmassa. Rakkautemme jäätelöön ei tunne rajoja, vaan mussutamme sitä ympäri vuoden, jopa paukkupakkasilla.

Olemme tehneet Suomen tylsimmästä jäätelömausta, vaniljasta hieman hauskemman yhdessä legendaarisen räppärin Vanilla Icen kanssa. Nyt on aika selvittää suomalaisten suosikkijäätelöt.

Kerro alla kommenttikentässä, mikä on suosikkijäätelösi ja miksi se on suosikkisi. Ja olet mukana viiden nimmarilla varustetun Vanilla Ice julisteen arvonnassa.

P.S. kerro arvonnasta myös kavereillesi, serkuillesi, naapureillesi sekä mutsillesi – ”word to your mother!”

Voit osallistua arvontaan sunnuntaihin 1.11.2015 asti. Arvomme kaikkien osallistujien kesken viisi Vanilla Icen nimmarilla varustettua mustavalkoista 50x70cm julistetta. Palkinnon arvo: ei voi mitata rahassa.

Säännöt ja ehdot

13 vastausta aiheeseen “Voita uniikki Vanilla Ice juliste nimmarilla!”

  1. Onneksi olkoon West84! Voitit Vanilla Icen julisteen nimmarilla! Otatko yhteyttä Tuhoa Tylsyys-tiimiin meidän facebook-sivun kautta: https://www.facebook.com/TuhoaTylsyys.

    Kerro viestissä koko nimesi, sähköpostiosoite, osoite ja puhelinnumero palkinnon postitusta varten. Juliste lähetetään postitse 30 päivän sisällä siitä, kun olet lähettänyt pyydetyt tiedot 🙂 Mukavaa päivänjatkoa!

  2. Tännekö tämä täytyi laittaa vai facebookin sivulle??? No,siinä ”me” nyt olemme 🙂 T:Armi T

  3. Tännekö tämä täytyi laittaa vai facebookin sivulle??? No,siinä ”me” nyt olemme 🙂 T:Armi T Empä saanutkaan lisättyä kuvaa?? Minä ja Vanilla Ice

Kommentit on suljettu.