Hänen ei tarvitse edes lausua ainuttakaan sanaa! Hyvät valamiehet, naiset ja herrat, tämä vekara todistaa teille, miksi päiväunille ei ole nyt tarvetta.

Youtubeen ladatussa videossa Cassidy-niminen pikkuvekara ei halua päiväunille. Joten kuten kuka tahansa järkevä ihminen tekisi, hän pyrkii järkeilemään itsensä epäsuotuisasta tilanteesta.

Okei, ehkä kyse ei ole niinkään järkeilystä eikä hän lausu edes yhtä ainutta sanaa. Mutta hänen elekielensä on totta vie vakuuttavaa.

Katsokaa, kuinka tämä napero ottaa tilan haltuunsa suurellisilla eleillään, joiden voi tulkita merkitsevän jotakuinkin seuraavaa: “On oikeuteni lapsena kieltäytyä nokosista, ja sen sijaan piirrellä seinille, leikkiä nallekarhullani ja juoksennella ympäriinsä vaipoissa.” Ja mikä parasta, tämä kaiken veijari viestii meille samaan aikaan vaaleanpunaista tuttia imeskellen.

Videosta ei aivan käy selväksi, voittaako Cassidy lopulta juttunsa, mutta sillä tuskin on lopulta väliäkään. Hän on kuitenkin söpöin näkemämme tulevaisuuden asianajaja.

Lähde: www.huffingtonpost.com

Yksi vastaus aiheeseen “Vekara ei halua päiväunille”

Kommentit on suljettu.