Vanilla Ice on viihdyttänyt yleisöä jo vuosikymmenien ajan. Vuosien varrella Vanilla Icen hiuskuontalo on muuttunut moneen otteeseen. Alkuaikojen ”ysäriheitto tai -töyhtö” oli räppärin tunnusmerkki vuosien ajan, mutta ajansaatossa on tyyli muuttunut astettain hillitymmäksi.

Vanilla Icen hiustyylit – mikä on suosikkisi?

Tällä legendaarisella tukalla alkoi Vanilla Icen nousu suosioon 1980-90 lukujen vaihteessa, kun hittibiisi Ice Ice Baby julkaistiin.

vanilla-ice-hiustyylit-vuosien-varrelta-4

Hieno töyhtö sai menestyksen myötä raitoja ja sivuille stailausta. Tämäkin kuva on 1990-luvun vauhdikkailta menestysvuosilta.

vanilla-ice-hiustyylit-vuosien-varrelta-1

Töyhtö alkoi olla out 1990-luvun loppua kohden. Tilalle tuli lyhyempi, sliipatumpi poikabändien tukkatyyli, joka särki tyttöjen sydämiä!

vanilla-ice-hiustyylit-vuosien-varrelta-2

2000-luvun alussa Vanilla Ice:n lisäksi rap-maailmaa villitsi Eminem. 1990-luvun naapurinpojan keskipitkä poikabänditukka poistui, ja tilalle tuli silloin trendikäs värjätty lyhyt tukka.

vanilla-icen-hiustyylit-vuosien-varrelta

2010-luku toi lyhyemmät hiukset muotiin. Monella räppärillä on nykypäivänä lippis ja lyhyt tukka. Ikinuori Vanilla Ice ei ainakaan ole ukkoutunut sitten alkuaikojen.

vanilla-icen-hiustyylit-vuosien-varrelta-6

Helsingissä hiljattain vieraillut raplegenda näyttää ikäistään huomattavasti nuoremmalta. Pelkistetty hiustyyli sopii herralle mainiosti ja on tyylikäs – täydet 10 pistettä!

vanilla-icen-hiustyylit-vuosien-varrelta-5

Yksi vastaus aiheeseen “Vanilla Icen hiustyylit vuosien varrelta”

Kommentit on suljettu.