Puolalaista politiikan tutkijaa Jerzy Talgalskia  haastateltiin hollantilaiseen Nieuwsuur-uutisohjelmaan. Samaan aikaan tutkijan kissa Lisio änkeää samaan kuvaan kiehnäämään.

Utelias kissa kipuaa omistajansa olkapäille kiehnäämään, kun kesken on vakava aihe. Lainaten Helsingin Sanomien kirjoitusta: Puola ilmoitti viime viikolla laskevansa tuomareiden eläkeikää ja pyyhkäisevänsä samalla yli kolmanneksen heistä ulos viroista. Puolassa valtaa pitävä konservatiivinen Laki ja oikeus -puolue on halunnut muokata korkeimman oikeuden kokoonpanoa mieleisekseen pakottamalla useita tuomareita eläkkeelle. Euroopan unionin komissio käynnisti päätöksen takia uuden rikkomusmenettelyn Puolaa kohtaan.

Targalski ei ole moksiskaan kissan häiriköinnistä, mutta kun pörheä häntä kietoutuu silmien eteen, on tutkijan säilytettävä näköyhteys siirtämällä häntä sivuun. Muutoin hän jatkaa juttelua luontevissa merkeissä.

Video on saanut valtaisan näkyvyyden. Niewsuur-ohjelman toimittaja twiittasi aiheesta klipin Twitterissä ja nyt se on katsottavissa YouTubessakin.

On aika siirtyä videoklipin pariin: Utelias Kissa häiriköi haastattelussa

Lähteet:
YouTube
Helsingin Sanomat

Kuva:
TOP NEWS TV