Ihmemies selvisi tiukoista tilanteista linkkuveitsen ja klemmarin ansiosta, mutta meillä suomalaisilla on jotain vielä parempaa – tuhat ja yksi sukkahousuniksiä sekä miljoona muuta näppärää niksiä!

Miten keität kahvia, jos suodatinpussit ovat loppu? Tiedätkö käteviä kikkoja arjen helpottamiseksi? Paljasta niksisi ja voita jopa 100 euron arvoinen Presentcard.fi-palvelun Superlahjakortti.

Suuri niksikisa on käynnissä 1.–21. elokuuta 2016. Kerro niksisi alla olevassa kommenttikentässä tai Facebook-sivullamme joko kuvan kanssa tai ilman.

Kisan päätyttyä Tuhoa Tylsyys -raati julistaa parhaan niksin keksijän Niksimestariksi ja palkitsee kolme parasta niksinikkaria Presentcard.fi-palvelun Superlahjakortilla, joka käy yli sadassa liikkeessä ympäri Suomen.

Palkinnot:

1. sija: 100 euron Superlahjakortti
2. sija: 50 euron Superlahjakortti
3. sija: 30 euron Superlahjakortti

Lisäksi kunkin viikon kolme parasta nikseilijää palkitaan 20 euron Superlahjakortilla. Voit osallistua jokaiseen viikkokilpailuun kertomalla uuden niksin kyseisen viikon aikana.

Viikkokilpailut:

1. viikkokisa: 1.–7.8.2016, kolme parasta palkitaan 20 euron Superlahjakortilla.

2. viikkokisa: 8.–14.8.2016, kolme parasta palkitaan 20 euron Superlahjakortilla.

3. viikkokisa: 15.–21.8.2016, kolme parasta palkitaan 20 euron Superlahjakortilla.

Parhaat niksit julkaistaan Tuhoa Tylsyys -sivustolla ja Facebookissa. On aika kaivaa sukkahousut, klemmarit, purukumit ja muut niksivermeet esiin. Mikä on sinun niksisi?

Säännöt ja ehdot

4 vastausta aiheeseen “Suuri niksikisa – kerro niksi ja voita lahjakortti!”

  1. Joulu se tulla jolkottaa ennenkuin huomaatkaan.Meillä kun on vähän tilaa niin vaimo pisti tekemään yksinkertaisuudessaan helpon ja kauniin kuusen seinälle-Vuoden aikojen mukaan/Juhlapyhien sitä voi koristella esim.Pääsiäiskoristeilla,Vappukoristeilla ymym.”arkisin” siinä pidämme valokuvia perheestä ja lapsenlapsistamme .Ei roskaa on ikuinen ja monipuolinen.

  2. Kanamunakotelot talteen! Syksyllä istutetaan narsissit,tulppaanit ja muut sipulikukat.Sipulit kennoon ja kenno maahan.Sinne maatuu ja kukat on nätisti rivissä keväällä 🙂

  3. Kutiavien neuleiden alle saat kätevästi aluspaidan vanhoista ohuista sukkiksista vain leikkaamalla kärjet hihoiksi ja haaravälin pääntieksi…toimii!!

  4. Uutta pukkaa.Kävipä kerran että ongella ollessamme madot loppuivat.Noh vaimoke siinä aurinkoa otti ja niinkuin aina ja joka paikassa oli kutimet mukana.Siittä sitten mulle ”lonkeron” neuloi ja hyvin nappasi 😀

Kommentit on suljettu.