Suuri niksikisa on loppusuoralla, sillä kolmas ja viimeinen viikko on meneillään.

Suuren niksikisan 2. viikon voittajat on valittu ja 20 euron Superlahjakortin voittivat tällä kertaa: Jorma T., Kirsti K. ja Juuso N. Onnittelut voittajille ja kiitos kaikille niksejä lähettäneille – kisaan tuli jälleen toinen toistaan näppärämpiä niksejä!

Suuri niksikisa jatkuu vielä viikon verran. Kolmanteen ja viimeiseen viikkokisaan pääsee mukaan kertomalla uuden niksin joko kommenttikentässä tai Facebook-sivullamme sunnuntaihin 21. elokuuta klo 23.59 mennessä.

Tässä 2. viikkokisan palkitut niksit:

1. Onko käynyt joskus niin, että ongella ovat madot loppuneet? Jorman niksin avulla mukana kulkee näppärä ikimato!

“Kävipä kerran, että ongella ollessamme madot loppuivat. Noh vaimoke siinä aurinkoa otti, ja niin kuin aina ja joka paikassa, oli kutimet mukana. Siittä sitten mulle ”lonkeron” neuloi ja hyvin nappasi.“

suuren-niksikisan-2-viikon-voittajat-liuta-napparia-nikseja-1
Kuva: Jorma Tuukkanen

2. Maailman myydyin virvoitusjuoma sopii paljon muuhunkin kuin juotavaksi. Juuson niksillä siivous hoituu limsan avulla:

“Kovat pinttymät lähtevät vessanpöntöstä Coca-colalla.“

3. Sitrushedelmien kuoret ovat joskus yllättävän tiukassa. Sen sijaan, että nyhrää kuoria pieni pala kerrallaan, kannattaa kokeilla Kirstin niksiä:

“Appelsiinin ja sitruunan kuoret irtoavat helposti, kun liotat niitä tovin kuumassa vedessä.“

Mikä niksi on helpottanut sinun arkeasi tai suorastaan pelastanut pulasta? Kerro niksi ja voita jopa 100 euron Superlahjakortti!

Pääkuva:
Ikimato: Jorma Tuukkanen
Sitruuna: André Karwath/Wikipedia
Coca-Cola: Hans Haase/Wikipedia