Huippu-urheilijat ovat Rion olympialaisissa, me muut voimme urheilla niksien parissa.

Suuren niksikisan ensimmäinen viikko on taputeltu pakettiin. Raati on valinnut Suuren niksikisan 1. viikon voittajat, ja 20 euron Superlahjakortin voittivat Jukka M., Riitta H. ja Rose S.

Onnittelut voittajille ja kiitos kaikille niksejä lähettäneille – kisaan tuli toinen toistaan näppärämpiä niksejä! Suuri niksikisa jatkuu vielä kahden viikon verran. Toiseen viikkokisaan pääsee mukaan kertomalla uuden niksin joko kommenttikentässä tai Facebook-sivullamme sunnuntaihin 14. elokuuta klo 23.59 mennessä.

Tässä 1. viikkokisan palkitut niksit:

1. Erilaiset säästöniksit kuuluvat suosituimpien niksien joukkoon. Niistä loistavana esimerkkinä Rosen niksi, josta kiittävät sekä kukkaro että luonto.

“Astianpesukonetabletit voi puolittaa, astiat tulevat ihan yhtä puhtaiksi puolikkaalla tabletillakin…“

2. Toinen suosittu niksilaji ovat vinkit, joilla arjen pienistä pulmista selvitään kekseliäästi. Riitan oivaltava niksi osuu naulan kantaan.

“Hampurilainen on hankala syötävä ainakin pienille. Laita se kahvin suodatinpussiin ja on helppo ja siisti syödä.“

3. Arjen pulmiin tarjoaa ratkaisun myös Jukan niksi, joka tulee varmasti tarpeeseen monelle lomalta arkeen palanneelle. Riittää, että muistaa Facebook-tunnuksensa…

“Tärkeät asiat pysyvät hyvin muistissa, kun lähettää ne itselleen Facebook-viestinä, löytyvät aina joka koneelta ja puhelimesta. Ei tarvitse olla enää kynää ja paperia lähettyvillä, eikä haittaa, jos puhelin menee rikki. Kovin salaisia asioita tuolla tavoin ei kuitenkaan kannata pakosti säilöä, isoveli valvoo.“

Mikä niksi on helpottanut sinun arkeasi tai suorastaan pelastanut pulasta? Kerro niksi ja voita jopa 100 euron Superlahjakortti!