Hullut ideat ovat usein kaikkein parhaita.

Suomalainen Hydraulic Press Channel on menestystarina, joka lyö ällikällä. Lauri ja Anni Vuohensillan konepajalla Tampereella syntyvillä murskausvideoilla on nimittäin jo yli miljoona tilaajaa Youtubessa. Suomessa edelle menevät vain Angry Birdsit ja Duudsonit. Tällä hetkellä.

suomalainen-hydraulic-press-channel-on-menestystarina-2
Kuva:Youtube

Videoilla Vuohensillat murskaavat hydraulipuristimella mitä mielikuvituksellisimpia juttuja, kuten kumiankkoja, kirjoja, palloja, nukkeja, mitä ikinä mieleen tuleen.

Syksyllä perustettu Youtube-kanava lähti lentoon maaliskuussa ja huhtikuun lopussa se oli nopeiten kasvava kanava Youtubessa.

Hydraulic Press Channelin ensimmäinen täysosuma oli paperintaitteluvideo, jota on katsottu yli kymmenen miljoonaa kertaa. Videolla kokeillaan, voiko paperin taitella yli seitsemän kertaa. Ei nimittäin voi. Seitsemännellä kerralla A3-paperi pamahtaa ja jäljelle jää mureneva paperilevy.

Toinen hittivideo testaa, ovatko timantit ikuisia. Sitä on katsottu kohta kahdeksan miljoonaa kertaa. Yksi kovimmista hydraulipuristimen vastuksista oli yllättäen sanakirja.

Murskausvideot ovat jo sellainen menestystarina, että Vuohensillat perustivat niitä varten yrityksen. Videoista saattaakin tulla pariskunnan päätyö ja -toimeentulo jo lähiaikoina.

Tällä videolla Vuohensilta kiittelee Hydraulic Press Channelin katsojia:

Lähteet:
www.nyt.fi
www.aamulehti.fi