Perun pääkaupungissa Limassa nähtiin hiljattain varsin vauhdikas spektaakkeli, kun skeittaava koira teki maailmanennätyksen. Otto-bulldoggin tavoite oli rullata skeittilaudalla yhteensä kolmenkymmenen ihmisen jalkojen välistä. Yritys onnistui ja Otto pääsi virallisesti Guinnesin ennätystenkirjaan!

skeittaava_koira2

Sääntöihin kuului, etteivät ihmiset saaneet ohjailla Otto-koiran suoritusta millään tavoin. Heidän oli vain määrä seistä paikoillaan niin, että skeittaava koira mahtui kulkemaan heidän haara-asentoon asetettujen jalkojensa alitse kuin tunnelissa.

skeittaava_koira4

Guinnessin ennätyskirjan nettisivujen julkaisemassa videossa Oton voi nähdä potkivan lisää vauhtia ja ohjailevan lautansa kulkua varsin taidokkaasti.

skeittaava_koira5

Koiran omistaja Luciana Viale sai idean ihmistunnelista, kun Otto rullalautaili häntä kohti kovaa vauhtia ja hän joutui väistämään nopeasti levittämällä jalkansa. Mitä jos ihmisiä olisi enemmän – osaisiko Otto ohjailla tiensä turvallisesti maaliin asti?

skeittaava_koira6

Voitokkaasta rullalautaennätyksestä Otto ja hänen omistajansa Luciana Viale ja Robert Rickards lunastivat Guinnesin virallisen kunniakirjan. Kenties tulemme vielä kuulemaan Otosta, koska hän on paljastunut varsinaiseksi monilahjakkuudeksi, sillä häneltä taittuu omistajien mukaan myös surffaus!

Katso video Oton vauhdikkaasta skeittiennätyksestä:

Lähteet:
www.guinnessworldrecords.com
www.telegraph.co.uk