Suosittu ja somessa seurattu yhdysvaltalainen muotivaikuttaja Amber Scholl ottaa vastaan tee-se-itse-haasteen.

Roskapusseista mekko, mikäköhän juttu tämä taas on? Pussien paikka on keittiössä lavuaarin alla jäteastian suojana ja piste. Pussi ängetään roskista niin täyteen, että pussinsuun solmiminen käy älypelistä ja samalla käsi tahriintuu sisällön avokadotahnasta… Mutta imaistaan takaisin tuo aiempi piste, sillä oikeasti, ihan aikuisten oikeasti DIY-guru Amber loihtii tylsistä ja arkisista roskapusseista satumaisen kauniin juhlapuvun.

Vlogeissaan Amber näyttää mallia, kuinka pienellä rahasummalla, vaikka vain 20 dollarilla on mahdollista lisätä luxusta elämään. Amberin taustasta toteamme sen verran, että hänellä on omakohtaista kokemusta persaukisuudesta, kun rahaa on vähän käytettävissä ja silti haaveilee jostain ylellisyyden tuntuisesta asiasta. Silloin pitää opetella luovuutta, olla kekseliäs ja laittaa aivosolut jylläämään. Ja näitä talentteja Amberilta löytyy.

Katso tee-se-itse roskapusseista mekko -videotutoriaali. Muista vetää happea välillä, Amberin tyyli on jokseenkin energinen ja huisin mukaansa tempaava!

Lähde:
YouTube