Suomen kesässä riittää hauskoja tapahtumia. Osassa tapahtumia miesväki näyttää tosin laahustavan naisten perässä perin kyllästyneen oloisina. Tämä ilmiö havaittiin Raumalla pitsiviikon aikana.

Kuoro- ja kuviolausuntaryhmä Häplänperän Valittajat tuumasikin, että asialle täytyy tehdä jotain. Niin syntyi idea turvallisesta, valvotusta ja virikkeellisestä miesparkista, joka on tarjolla nyt toista kertaa. Raumalla miesnurkkaus on myös pitsivapaa vyöhyke.

Miesparkissa tarjolla on kahvia ja pullaa sekä äijämäistä tekemistä. On esimerkiksi munkkeja ja makkaraa, rompekori tai stressipölkky turhautumisen naulaamiseen, jotain odottamatonta sekä nurkkaus, jossa ei tarvitse tehdä mitään. Kaikki pilke silmäkulmassa totta kai.

Tänä vuonna hittinumero on ollut kuvataiteilija Kerttu Horilan onnen tikkataulu, josta löytyy mm. kuvia Justiinasta, Mona Lisasta ja povipommeista sekä kalsarinkuvia. Miehet heittävät kolme tikkaa, ja osumien perusteella Häplänperän oraakkeli ennustaa tulevaisuutta.

Raumalla keksittiin miesparkki pitsiviikolle, mutta millaista miesparkkia oman pitäjäsi kesätapahtumiin kaivattaisiin? Häplänperän Valittajat nimittäin kehottavat kopioimaan hyväksi havaitun idean muuallekin.

Lähde: www.ts.fi