Peter Cohen osti talon Kaliforniasta ja mukaan tuli pari pihalla asustelevaa ulkokissaa.

Kun yksi pihalla elelevistä kissoista menehtyi traagisesti, niin Peter teki päätöksen pelastaa kissoja. Hän alkoi tuomaan kissoja kotiinsa ja otti hoiviinsa myös monta löytökissaa.

Kissoja on kertynyt 14, ja niiden nimet ovat: Cheesecake, Charlie, Nutter, Butter, Crumple, Rumple, Cookie, Poppyseed, Mary, Secret, Wasabi, Kiro, Coffee Bean ja Donut.

rakkaudesta-kissoihin-unelmatalo-kissoille-6

Rakennusmies Cohen halusi pitää mirrit sisällä, joten hän alkoi suunnitella ja rakentaa unelmataloa kissoille. Hän rakensi yksityiskohtaisia lavoja, tunneleita, korokkeita ja parruja läpi talonsa.

rakkaudesta-kissoihin-unelmatalo-kissoille-5

Tähän mennessä hän on käyttänyt projektiin rahaa lähes 40 000 dollaria (noin 37 000 euroa). Rahaa on kulunut esimerkiksi erityisesti suunniteltuihin komeroihin, joissa imurit imevät hiekkalaatikoiden hajut pois. Karvat pitävät aisoissa viisi Roomba-robotti-imuria, jotka kiertävät pitkin asuntoa.

rakkaudesta-kissoihin-unelmatalo-kissoille3

Kotitoimistossa kissat voivat kiivetä köydellä päällystettyä tankoa pitkin ja joko hypätä vierekkäisille tasoille tai laskeutua kierteistä kävelysiltaa. ”Ajattelin, että kissat vain katselisivat siltaa, mutta ne kaikki käyttävätkin sitä”, Cohen kertoo: ”Se on välillä kuin moottoritie, kun kissoja on joka paikassa.”

rakkaudesta-kissoihin-unelmatalo-kissoille-2

Suurimpaan makuuhuoneeseen kissat pääsevät tunnelia pitkin oven yli, ja siitä ne voivat jatkaa seinään kiinnitettyjen hyllyjen avulla parvelle, jossa on kissansänkyjä.

rakkaudesta-kissoihin-unelmatalo-kissoille-7

Lammikko, jossa uiskentelee koikarppeja, on tarkoitettu kissojen huomion vangitsijaksi. Cohen kertoo, ettei yksikään kissoista ole koskaan yrittänyt napata yhtään kalaa.

rakkaudesta-kissoihin-unelmatalo-kissoille-8

Cohen sanoo, että kissojen adoptointi riittää tältä erää. ”Catwalkien” rakentaminen sen sijaan jatkuu. ”Emme ikinä lopeta”, hän sanoo.

Katso unelmatalo kissoille video!

Lähteet:
www.houzz.com
http://www.dailymail.co.uk/