Ihon pigmenttiläiskät pois kotoa löytyvillä tuotteilla

Pigmenttiläiskät syntyvät iholle muun muassa uv-säteistä, hormonaalisista muutoksista, lääkkeistä, maksaongelmista ja ikääntymisestä. Pigmenttiläiskien vaalentamiseen voidaan käyttää jokaisesta kodista tuttuja ruoka-aineita. Mikäli ihosi on herkkä, testaa hoitoa ensin esimerkiksi kyynärvarteesi allergisten reaktioiden varalta.

 

3 luonnollista tapaa vaalentaa pigmenttiläiskät

Aloita – Puhdista ja kuori kasvot huolellisesti.

1. Sitruuna

Purista sitruunamehu. Valmista kasvonaamio sekoittamalla mukaan hunajaa, anna vaikuttaa 10 min. Huuhtele pois vedellä. Voit myös tehdä kasvovettä – sekoita sitruunamehu ja vesi. Kasta vanupallo kasvoveteen ja pese kasvosi kolmesti päivässä. Sitruunahappo on tehokas puhdistaja, se kuorii ihoa ja poistaa kuolleen ihosolukon.

2. Sooda

Sekoita sooda ja sitruunamehu ja pese kasvosi sillä päivittäin. Vaihtoehtoisesti laita seosta suoraan pigmenttiläiskiin, anna vaikuttaa 10-15 min. ja huuhtele pois vedellä. Sitruunamehun sijaan soodaan voi yhdistää muutaman tipan vettä, käytä suoraan ongelmakohtiin.

3. Sipuli

Purista sipulista mehu ja laita sitä pigmenttiläiskiin, anna vaikuttaa 10 min. ja huuhtele pois vedellä. Tämä on erittäin tehokas keino etenkin iän tuomiin läiskiin.

Suosi tuoreita raaka-aineita ja vältä aurinkoa.

Jää seuraamaan sivujamme, kotikonsteja on tulossa lisää.

Lähde: www.brightside.me