Tylsistyttääkö kaupan vaniljajäätelö? Tiesitkö, että jäätelöä pystyy tekemään myös kotona ilman jäätelökonetta? Näihin resepteihin riittää, kun sinulla on pakastin. Lisäapuna on hyvä olla vahva käsi, jolla sekoittaa ainekset.

Jos käsillä sekoittaminen on liian työlästä, tehosekoitin toimii toki apuvälineenä ja jäätelötehdas on valmis! Kokosimme tuleville jäätelötehtailijoille 10 helppoa mutta vakuuttavaa reseptiä. Näillä teet vaikutuksen perheeseesi ja ystäviisi!

1. Sininen monsterijäätelö dominokekseillä. Tämä ei jää keneltäkään huomaamatta! Katso resepti tästä.

perusta-oma-jaatelotehdas-nailla-resepteilla_2

2. Vaahtokarkkijäätelö. Tähän jäätelöön on pistetty vaahtokarkkeja sekaan. Katso ohje tästä.

perusta-oma-jaatelotehdas-nailla-resepteilla_3

3. Sitruksinen appelsiinijäätelö. Tämän reseptin salaisuus piilee limen ja appelsiinin yhdistelmällä. Tästä saisi takuuvarman hitin etenkin terveystietoisten keskuudessa! Katso resepti tästä.

perusta-oma-jaatelotehdas-nailla-resepteilla_4

4. Vegaaninen ja maidoton suklaajäätelö. Onko kaveripiirissäsi aina joku, jolla on erityisruokavalio? Jos kaverillasi on sekä maitoallergia että vegaaninen ruokavalio, hän ei voi kieltäytyä tästä herkusta millään tekosyyllä!

perusta-oma-jaatelotehdas-nailla-resepteilla_5

5. Espressojäätelö kahvinjuojille. Suomalaiset juovat muutenkin paljon kahvia, joten tällä tavoin yhdistät kahvin ja jäätelön varmaksi myyntihitiksi.

perusta-oma-jaatelotehdas-nailla-resepteilla_6

6. Persikkajäätelö grahamkeksimuruilla. Luulitko, että Suomesta saa jo kaikkea? Löysimme sinulle jäätelömaun, jota taatusti moni ei ole vielä maistanut.

perusta-oma-jaatelotehdas-nailla-resepteilla_7

7. Hattarajäätelö. Tässä turkoosin värisessä jäätelössä on muutakin erikoista kuin väri: se sisältää hattaraa! Uusi hittituote tivoleihin ensi kesäksi?

perusta-oma-jaatelotehdas-nailla-resepteilla_8

8. Keksitaikinajäätelö. Varma klassikko ja supersuosittu etenkin Jenkeissä. Tästä näet, miten se tehdään ilman jäätelökonetta.

perusta-oma-jaatelotehdas-nailla-resepteilla_9

9. Ruokahifistelijän Ricottajuusto-pistaasipähkinäjäätelö. Onko kaveripiirissäsi ruokahifistelijöitä taikka muotitietoisia hipstereitä? Tällä reseptillä vakuutat vaativammankin ruokakriitikon.

perusta-oma-jaatelotehdas-nailla-resepteilla_10

10. Vanilla Icen Suosikki. Viimeisenä muttei vähäisimpänä…meillä on vielä maailman yksinkertaisin ohje maidosta, kermasta ja vaniljasokerista. Usko tai älä, itse tehtynä näin yksinkertainen vaniljajäätelö on mielenkiintoisempaa mitä tylsä kaupasta ostettu jäätelö!

perusta-oma-jaatelotehdas-nailla-resepteilla_11