Suorat lähetykset tuovat mukanaan omat haasteensa, tekninen puoli pettää, tuoli pettää ja pokka pettää. Mitä tällä kertaa?

Kommellukset suorissa lähetyksissä kutkuttavat mukavasti nauruhermoja. Kun joku moka tai kömmähdys sattuu, on mukava kotoa käsin hihitellä ja seurata juontajan omaa reaktiota tapahtuneeseen. Helahtaako juontajan kasvot punaiseksi, mitä ilmeet paljastavat, näkyykö suuttumusta vai räjähtääkö hän itsekin nauramaan.

Moni varmaan muistaa, kun Kirsi Alm-Siira putosi tuolilta kesken uutislähetyksen ja mikä riemu siitä repesi katsojille, kollegalle ja Kirsille itselleen. Ei varmasti ollut helppoa nousta lattialta takaisin sorvin ääreen ja koota itsensä kasaan. Kömmähdyksen jälkeisessä haastattelussa Kirsi totesi miettineensä, jäisikö sinne ikuisiksi ajoiksi vaiko nousta tyylikkäästi ja sanoa jotain fiksua.

Naura nyt uusille jutuille ja katso Parhaat kommellukset suorissa uutislähetyksissä -kooste.

Mikä kömmähdyksistä nauratti eniten? Koto-Suomessa tapahtunut Kirsin tuolilta putoaminen on niin vailla vertaansa, että on suorastaan pakko jakaa sekin tässä samassa yhteydessä. Tätä voisi katsoa tauotta, vai mitä?

Lähde:
YouTube