Koiranomistaja painaa pitkää työpäivää ja palatessaan takaisin asemalle hauveli tervehtii iloisena ja niin yhteinen kotimatka voi alkaa.

Toisella puolella maapalloa eli Kiinassa asustava uskollinen koira on ehtinyt kunnioitettavaan 15-vuoden ikään. Kullanruskea karvaturri on nimeltään Xiongxiong, mikä kiinaksi tarkoittaa karhua. Viimeiset 8 vuotta Xiongxiong on viettänyt nykyisen omistajansa ilona.

Aikaisin aamulla Chen matkaa uskollisen koiransa kera metroasemalle, mies jatkaa yksinään metrolla työpaikalleen ja koira jää odottamaan silmä kovana, milloin isäntä saapuu takaisin.

Metroasemalla karvakorvan poikkeuksellinen uskollisuus on sulattanut paikallisten ihmisten sydämet. Eläin herättää uteliaisuutta ja viehättää monia, koira itse ei erityisemmin huomiosta välitä eikä suostu ottamaan ventovierailta edes ruokaa. Koira jaksaa odottaa isäntäänsä 12 tuntia satoi tai paistoi ja kun tuttu hahmo astuu metrosta ulos, se riemuitsee onnesta. Koiran riemu ja ilo tarttuu hetkessä omistajaan ja ”hetken tie on kevyt kaksin kulkea.”

Rakastu kiinalaiseen hauveliin!

Lähde:
www.boredpanda.com