Mikään ei ole liian hyvää kiinalaisille eläimille. Ainokaisten sukupolvi törsää lemmikkien hemmotteluun.

Kiinan pääkaupungissa, Pekingissä, Zhou Tianxiao remontoi koiralle ökytalon. Puolen miljoonan dollarin arvoisessa talossa on Sylarista seinämaalauksia, hulppea allasosasto sekä hoitola- ja majoituspalvelut. Joku turhamainen miljonäärisnobiko, ei suinkaan.

Vielä nelisen vuotta takaperin Zhou eli köyhissä oloissa isoäitinsä kanssa, päivät pitkät notkuen tietokoneruudun edessä. Hän pelasi aamusta nukkumaanmenoon saakka videopelejä. Päivät kuluivat toistuvaa kaavaa noudattaen, tätäkö hänen elämänsä tulisi olemaan, yhtä ja samaa, merkityksetöntä.

Kaverin ajatus koirasta muutti kaiken. Pennun kohtaaminen olikin rakkautta ensi silmäyksellä, elämä sai tarkoituksen.

Pelaamisen sijaan parivaljakko treenasi yhdessä temppuja eikä kestänyt kauaakaan, kun nettiin ladatut videot saivat fanikuntaa, eri puolelta Kiinaa tuli yhteydenottoja ja moni ilmaisi halunsa tavata kaksikon livenä.

Zhou avasi koirien ruoka- ja leluverkkokaupan. Liiketoiminta menestyi ja oli aika laajentaa.

Vanhasta varastorakennuksesta remontoitiin Sylarin ökytalo, paikka, jonne toiset koiratkin omistajineen ovat tervetulleita. Koirille on kattavasti aktiviteetteja niin ulkona kuin sisälläkin ja majoittumista varten on ilmastoidut huoneet jättityynyillä.

Zhoun pyrkimyksenä oli tarjota rakkaalle ”lapselleen” paremmat elinolot, siksi hän remontoi koiralle ökytalon, puiset portit johdattavat tiesi koirien paratiisiin.

Kyllä Sylarin kelpaa kirmata ja pulikoida kodissaan.

Lähde:
South China Morning Post