Useimmiten lapsuuden aikoja muistellaan käsi sydämellä, kaihoisasti tippa silmäkulmassa. Miten mukava onkaan selata kuluneita, vanhoja valokuva-albumeja, palata ajassa taaksepäin ja nauraa kuvien hauskoille ilmeille ja tyyleille.

Muistot – ne ovat elettyä elämää, mennyttä aikaa, jota takaisin ei saa. Onneksi kuvien avulla muistuu tarkkojakin yksityiskohtia.

Kaikkien hellimä muisto saattaisi mennä tähän tapaan: Lapsuudenperheen hulvaton ruokailu – veli leikki ruoalla ja sinä yllytit taputtaen jatkamaan. Ai niin, äitihän oli valmistanut spagettia ja jauhelihakastiketta, sen maku oli taivaallinen, sen tuoksun tuntee edelleen nenässä! Mitä vielä?

Äidin kireänoloinen vaatimus: ruolla ei leikitä, joka kaikui kuuroille korville, tietenkin. Kohtausta seurannut huvittunut isä oli tarttunut silloiseen filmikameraan räpsien kuvia, jolloin äidin pinnasta loputkin rippeet kärähti. Isäkin sai kuulla kunniansa.

Jälkeenpäin kaikkia on suuresti huvittanut kuva, jossa veli irvistää pitkiä spagettinaruja suussaan, kädet korvilla. Äiti seisomassa suu auki, kädet puuskassa ja sinä kurottautuneena osittain pöydän päälle, naurat niin, että mahaan sattuu.

Nämä ihmiset herättivät muistot henkiin, matkien vanhojen kuvien asentoja, ilmeitä ja paikkoja

Kerrassaan mahtavaa! Mistä perhealbumin kuvista tekisit vastaavan projektin?

1. Tämän kuvaparin poikien äiti sai joululahjaksi!


© bonebowl / imgur  

2. Äiti poikineen


© pbugnot / imgur  

3.

© Luxton Brother / Tumblr  

4. Naamiaiset 20 vuoden jälkeen.

© bonebowl / imgur  

5. Muistojen välissä 29 vuotta.


© asuh / reddit

6.


© sparta6 / imgur

7.


© Claybotron / reddit  

8. Paluu äidin syliin 35 vuoden jälkeen.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön randi godø (@randi_god) jakama julkaisu

Lähde:
Brightside.me