Painavien matkalaukkujen roudaaminen pitkin lentokenttiä ei ole aina herkkua. Onneksi kehitys kehittyy ja moderni teknologia tulee laiskan ihmisen avuksi tässäkin asiassa.

Yhdysvaltalaisyritys Modobag on kehitellyt uudenlaisen matkalaukun, joka mullistaa liikkumisen matkalaukkujen kanssa. Maailman ensimmäinen motorisoitu matkalaukku on oiva ajopeli, sillä lentolaukusta löytyy sisäänrakennettu moottori ja neljä pyörää. Laukun päälle voi istahtaa mukavasti, tarttua ohjaustankoon, painaa kaasua ja hurauttaa rennosti kohti lentokentän lähtöporttia.

Peruslaukun kerrotaan pystyvän kuljettamaan jopa noin 90-kiloisen henkilön ja Modobag Maxin jopa 117-kiloisen kulkijan, joten mikään keijukainenkaan ei tarvitse olla, jotta uskaltaa ajella laukulla.

Jos motorisoitu matkalaukku on mielestäsi hullujen hommaa, matkalaisen elämää helpottaa kummasti myös puettava vetokoukku, jonka avulla kädet vapautuvat muuhun kuin laukun perässä vetämiseen. My Hitch -vetokoukun kehitteli lentäjä Robert Lian, jonka mielestä hands free -matkailu tekee elämästä mukavampaa.

Miten sinä teet matkailusta mahdollisimman mukavaa? Onko hihassasi hyviä kikkakolmosia matkatavaroiden kanssa selviämiseksi?

Taidatko myös rennon matkailun Tour De Relaxin malliin?