Nuoruudestaan saakka toisensa tuntenut pariskunta, Justin Lebon ja Michal Otti rakastaa Monopolin peluuta, joulupäivänä lautapeliä pelattiin perin epätavallisella tavalla.

Monopolin peluu johti kosintaan – Michalin tietämättä Justin oli palkannut puuseppä Mark Beckerin auttamaan erikoisvalmisteisen Monopoli-pelin valmistamisessa. Pelilaudassa oli henkilökohtaisia paikannimiä, erityinen sattuma-kortti, erikoisnopat ja salainen lokero, jossa odotti sormus.

”Annoin hänelle kaksi painotettua noppaa,” Lebon kirjoitti Imgurissa: ”Nopat oli painotettu osoittamaan yhteistulokseksi seitsemää. Sen numeron avulla hän päätyi sattuma-ruutuun. Sattuma-korttien päällimmäiseksi olin sijoittanut kortin, jossa luki “Menetkö naimisiin kanssani?” Hän luki sattuma-kortin ääneen. ’Menetkö naimisiin kanssani?’ hän luki ja kysyi, onko tämä TODELLISTA. Kortin teksti jatkui: ’Jos vastaat kyllä, etene luksusvero-ruutuun’.”

Michal siirsi pelinappulaansa, ja Justin laskeutui polvilleen ja otti sormuksen esille salalokerosta luksusvero-ruudun alta.

 

monopolin-peluu-johti-kosintaan-1

”Tiesin jo vuosia sitten, että Michal on se oikea, mutta joitain kuukausia sitten päätin kosia häntä jouluaamuna.”

monopolin-peluu-johti-kosintaan-2

”Michal avasi lahjan, näki heti pelilaudan ja huudahti Monopoli!”

monopolin-peluu-johti-kosintaan-3

”Annoin hänelle nopat…”

monopolin-peluu-johti-kosintaan-4

Tulos johti Michalin sattuma-ruutuun, jonne olin asettanut Menetkö naimisiin kanssani -kortin.

monopolin-peluu-johti-kosintaan-5

”Avasin salalokeron luksusvero-ruudun alta… Otin sormuksen ja sujautin sen hänen sormeensa. Se sopi täydellisesti.”

monopolin-peluu-johti-kosintaan-6

Hän sanoi Kyllä!

monopolin-peluu-johti-kosintaan-7

”Hän rakasti kosinnan joka hetkeä, ja siitä olen iloinen. Kosinnan suunnitteluun meni paljon aikaa, mutta nautin joka sekunnista.”

monopolin-peluu-johti-kosintaan-8

 

Lähde:
www.boredpanda.com