Neljän niksin poiminta – suotuisa pään asento kännykän selailun aikana, leivän oikeaoppinen leikkaaminen, tarjoiluvinkki ja miten kaataa mehu läikyttämättä roiskeita putipuhtaalle pöytäliinalle.

1. Niska-hartiakivut ovat yleistyneet kännyköiden lisääntyneen käytön myötä, tiedätkö missä asennossa vähiten rasitat niskaasi?

Älä paina päätäsi alaspäin, vaan yritä pitää niska mahdollisimman suorana. Helpommin sanottu kuin tehty. Rehellisesti kysyttynä, kuinka moni muistaa tehdä tämän joka kerta kirjoitetun käsikirjan mukaisesti? Korostetaan silti, että ikäviltä niska-hartiakivuilta säästytään näin parhaiten, eikä tarvitse turvautua kipupillereihin ja kalliisiin hierontakäynteihin.

2. Onko ongelmana tuoreen ranskanpullan leikkaaminen? Koetat saada kuohkeaa, paksua viipaletta, mutta veitsen terä lytistää sen ohuen littanaksi. Ratkaisuna on kääntää leipä ylösalaisin ja aloittaa viipalointi pohjapuolelta. Terä uppoaa helposti ja siististi, kuin sulaan voihin.

3. Pöytä on katettu joka sortin naposteltavilla, tasseja ja kippoja on pöytä väärällään. Miten saada ruoat kompaktimpaan tilaan? Jos omistat muffinivuoan, täytä se eri herkuilla ja iske pöytään. Pitääkö muiden kipaista varta vasten vuokaostoksille?

4. Kuulutko siihen jengiin, jolle tavallisen mehutölkin sisällön kaato lasiin, saa hermon partaalle? Vaikka kuinka yrität suhteuttaa tölkin ja lasin korkeutta, aina lirahtaa mehua yli laidan. Ehkä olet pitänyt kädessäsi tölkkiä väärin, katso tarkkaan oikea tyyli alla olevan kuvan oikeasta laidasta. Kiinnitä huomiota tölkin suuaukon sijaintiin!

Lähde:
5-Minute Crafts