Kun tieteilijät kamppailivat löytääkseen maailman söpöimmän eläimen, me kaikki voitimme. Tiukka kilpailu, joka Twitterissä tunnettiin nimellä #CuteOff, sai internetissä vipinää aikaan.

Sadat ihmiset – aina tieteilijöistä tavallisiin kaduntallaajiin – lähettivät valokuviaan otuksista, joiden he arvelivat ansaitsevan maailman söpöimmän eläimen tittelin.

National Geographic reportoi, että lähtölaukauksen leikkimieliselle valokuvakisalle antoi luonnontieteilijä Anne Hilbornin twiitti.

Pian eri lajeilla ja eläimillä oli netissä omat kannattajajoukkonsa. #TeamEntomology kannusti hyönteisiä, #TeamOrnithology oli lintujen puolella, #TeamHerpetology taasen tsemppasi matelijoita, #TeamIchthyology kaloja sekä #TeamMammal nisäkkäitä.

Jotkut ovat eittämättä pitäneet #CuteOffia kilpailuna, mutta lienee selvää, että tällaisen söpöjen kuvien tulvan keskellä me kaikki olemme voittajia. Joten pidemmittä puheitta, olkaa hyvät, tässä pieni otos suosituimmista kuvista.

Pikkuriikkinen kotikilppari. Siinäpä se.

Moikkaava sammakonpoika. Tällä kuvalla kärkikahinoihin.

Okei, myönnetään, ötökätkin voivat olla söpöjä.

Pienen pieni kala. Aika hellyttävä, jos meiltä kysytään.

Voimisteleva apinanpoikanen? Ihanaaaaa!

Pysy aina pentuna. Pysythän?

Söpötykset päiväunilla!

Eläinten koskeminen kielletty. Paitsi jos kutitat pingviinivauvaa.

Nämä veijarithan suorastaan säkenöivät söpöyttä.

Uhh… Mikäs tämä on? Okei, mukana kisassa.

Ei kauneusunilla – vaan söpöysunilla.

Ja viimeisimpinä oma suosikkimme. Miten muka et haluaisi halia tätä pikkuveijaria? Ollaanhan kuitenkin varovaisia, sillä laji on uhanalainen.

Voitteko uskoa, että maailma on tällaisia ihmeellisyyksiä täynnä? Toivotaan, että niin on myös tulevaisuudessa, eikö totta?

Lähde: www.upworthy.com

6 vastausta aiheeseen “Mikä on maailman söpöin eläin?”

Kommentit on suljettu.