Haluatko kokeilla, miltä vaellus villieläinten keskellä tuntuu? Mega Moolah – safariteemainen kolikkopeli saattaa olla juuri sitä mitä etsit. Mega Moolah antaa sinulle mahdollisuuden voittaa yhden neljästä maailman kuuluisimmista progressiivisista jättipoteista.

Mega Moolah <3 Afrikan savannit

Mega Moolah perustuu upeaan afrikkalaiseen luontoon, peli on varustettu myös meidän kaikkien tuntemalla ja rakastamalla progressiivisella jättipotilla. Tämä klassinen 5-kiekkoinen ja 3-rivinen kolikkopeli sopii kaikille vasta-alkajista paatuneimpiinkin konkareihin. Onko siellä seikkailijoita, jotka uskaltautuvat kulkemaan tasangoilla ja yrittää kaapata yhden neljästä jättipotista? Tämä kolikkopeli voi olla se oikea juuri sinulle.

 

Onko Mega Moolah -kolikkopelissä jackpot-ominaisuutta?

Mega Moolah on yksi maailman tunnetuimmista kolikkopeleistä, joissa on progressiivinen jättipotti ja neljä (kyllä, neljä!) erilaista jättipottia tarjolla! Progressiivinen jättipotti kasvaa koko ajan, ja mitä enemmän pelaat, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on saada jättipotti. Jos progressiivinen jättipotti aktivoituu, näet pyörän, joka on jaettu värillisiin osiin. Riippuen pyörän pysähtymispaikasta, voitat yhden jättipoteista.

Voit voittaa jonkin seuraavista jättipoteista:

Progressiivinen Megajättipotti – 100 000

Progressiivinen Mahtijättipotti – 10 000

Progressiivinen Pikkujättipotti – 100

Progressiivinen Minijättipotti – 10

Muista, että nämä ovat vähimmäisarvoja ja voiton oikea arvo kasvaa joka panoksesta! Näet sen hetkiset jättipottien arvot pelinäytön yläreunasta.

 

Mikäli kiinnostus heräsi ota nokka kohti Casumon nettikasinoa. Muistathan seikkailla viidakossa vastuullisesti.

18+ | Gambling Therapy

Pelaa vastuullisesti, lue lisää Gambling Therapy