Pari törmää toisiinsa internetin deittisivuston kautta. Mies kertoi People-lehdelle antamassaan haastattelussa, että hän tunsi heti ensi näkemältä jonkinlaista ”outoa” yhteyttä naiseen ja että hänen oli pakko tutustua tähän paremmin. Mies ei kyennyt selittämään mistä yhteys johtui.

Pian Justin Pounders ja Amy Giberson lähettelivät viestejä puolin ja toisin sekä sopivat ensimmäiset varsinaiset treffit Floridan St. Petersbergiin, joka oli molempien kotipaikka.

lapsuuden-sydankapyset-loysivat-toisensa-2

Molemminpuolinen yhteys löytyi heti.

”Heti kun näin hänet, tunsin että siinä oli mies, jonka tulisin vielä naimaan”, Amy kertoi.

Nämä kaksi 33-vuotiasta alkoivat viihtyä toistensa seurassa ja pian he rakastuivat.

Seurusteltuaan vuoden pari huomasi jotakin uskomatonta – he olivat itse asiassa tunteneet toisensa kauan sitten. Nyt lapsuuden sydänkäpyset löysivät toisensa!

Seikka paljastui sattumalta, kun Justin mainitsi, että hän piti Amyn nimestä kovasti, koska hänen päiväkodissaan tapaamalla lapsuuden ihastuksella oli ollut sama nimi.

lapsuuden-sydankapyset-loysivat-toisensa-3

”Minä vitsailin hänelle, etten halunnut kuulla enempää hänen muista naisistaan”, Amy sanoi. Mutta pian Amy sai kuulla varsin yllättäviä seikkoja.

Pari ymmärsi pian, että he olivat tavanneet ensi kerran jo kolmivuotiaina ja olleet myös samassa päiväkodissa.

lapsuuden-sydankapyset-loysivat-toisensa-4

Heidän vanhempansa löysivät vanhojen koulukuvien joukosta vahvistuksen epäilyksille. Vuosia sitten päiväkoti-ikäisinä Amy ja Justin olivat jo kutsuneet toisiaan poika- ja tyttöystäväksi.

”Olemme olleet niin lähellä toistemme löytämistä kaiken tämän ajan”, Justin kommentoi. ”Mutta löysimme toisemme vasta, kun aika oli kypsä. Ja se aika oli nyt.”

lapsuuden-sydankapyset-loysivat-toisensa-5

”Me tunnumme tekevän kaiken väärässä järjestyksessä, mutta ei se haittaa. Olemme parhaita ystäviä, jotka rakastavat toisiaan”, Giberson sanoo. ”Ja näyttää siltä, että olemme aina rakastaneet.”

Lähde:
www.people.com