Tämä on opettavainen tositarina miljoonan voittaneesta naisesta.

Kuka pitää mainoksista ja ilmaisjakelupostista? Tuskin kukaan. Joka päivä postin mukana tulee mainoksia, kuponkeja mitä emme pyytäneet, sekä muita lehtisiä jotka päätyvät nurkkiin pyörimään. Harmistuttavaa on se, että jos vahingossa heitämme roskapostin ja paperimainosten mukana jotain sellaista mitä oikeasti tarvitsemme. Yksi niistä voi olla lottokuponki. Eräs Michiganilainen nainen melkein hukutti lottokuponkinsa, jossa oli sisällä voitto.

kun-voitto-tulee-muista-sailyttaa-lottokuponki-1

Linda Tuttle Michiganin osavaltiosta Yhdysvalloista osti paikallisen lottokupongin lotosta nimeltä “Mega Millions” aiemmin toukokuussa. Lottokupongissa oli viisi numeroa oikein, mikä tarkoittii 1 miljoonan dollarin eli melkein miljoonan euron voittoa. Valitettavasti hän oli jättänyt lottokuponkinsa mainoslehtisten sekaan. Kuponki oli ollut lehtien seassa nelisen kuukautta, kun hän kävi kaupassa mistä oli lottokupongin ostanut. Myyjä kertoi, että voittanutta kuponkia ei ollut lunastettu. Jos hän ei olisi pysähtynyt kaupassa uudelleen tankkausreissun lomassa, hän ei olisi ehkä koskaan saanut tietää olevansa miljonääri.

Hän ryhtyi käymään läpi paperipinoaan vielä kerran ja huomasi, että siellä olikin voittokuponki. Medialle antamissaan haastatteluissa Tuttle sanoi aikovansa vierailla ainakin kiinalaisten vaihto-oppilaidensa luona, joita oli majoittanut aiemmin. Tästä lähtien hän varmasti tarkistaa mainospostiläjänsä tarkemmin!

Lähde: www.upi.com, www.break.com