Pelokas ja stressaantunut kulkukoira pelastetaan asuntoalueen pihalta. Katso millainen vaikutus hyvällä kohtelulla ja hoidolla on koiran yleisolemukseen.

Hope For Paws -niminen koirien pelastusryhmä saa hälytyksen, koditon saksanpaimenkoira on piileskellyt useamman päivän ajan erään talon asukkaiden pakettiauton alla. Pelastusryhmän Loreta Frankonyte lähestyy koiraa ruoan avulla, hän heittää saksanpaimenkoiralle juustohampurilaisen palasia. Koirasta näkee kuinka sen tekisi niin mieli herkutella, lipoo kieltään, mutta ei sittenkään ota ainuttakaan palasta, vaan lässähtää maahan ja alkaa uikuttaa. Aluksi ryhmä virheellisesti päättelee sen ääntelehtivän kivusta, vaikka sydämiä särkevä ujeltaminen on seurausta voimakkaasta pelosta.

Koiran pakeneminen estetään rajaamalla alue verkolla. Pelastajat työskentelevät maltilla, puhuvat rohkaisevalla ja kannustavalla äänensävyllä ja lopulta Loretan onnistuu pujottaa kiinnityslenkki saksanpaimenkoiran kaulaan. Koira kuljetetaan häkissä eläinsairaalaan, jossa se puunataan ja hoidetaan kuononpäästä häntään saakka.

Vain paria viikkoa myöhemmin koiruus adoptoidaan ja tyttökoira nimetään Sassy Pants Dunbariksi. Sassy on silmin nähden muuttunut; se on reipas, rohkea, hellä ja nauttii kosketuksesta. Sille aukeni maailman uusin silmin ja vihdoinkin kokee olevansa turvassa ja rakastettu.
Voi, miten rakastammekaan onnellisia loppuja!

Tässä Sassy-koiran pelastustarina

Lähde:
YouTube