Syöminen, tuo ihmiselle niin jokapäiväinen ja välttämätön elämän ylläpitämiseen, muuttuu urheilulajiksi, jossa kilpaillaan. Katso 125 kuppikakun syömishaaste ja suomalaisen Subway-haaste.

Kilpasyömisen mestarit amerikkalainen Matt “Megatoad” Stonie ja suomalainen Jesse Pynnönen haastavat itsensä syömällä mahdollisimman paljon ruokaa mahdollisimman lyhyessä ajassa ja kuvaavat suorituksiaan julkisille videoblogeilleen. Tähänkin lajiin muiden tavoin kuuluu kilpailijoiden keskinäiset kisailut. Luulisi sokeripitoisten ja rasvaisten mättöjen ahmiminen jättävän jäljet vyötärölle, mutta se on täysin väärä uskomus. Harvoin kilpasyöjä lihoo, sillä syömistäkin treenataan ja vatsalaukkua ja suolistoa venytetään juomalla nestettä, etupäässä vedellä. Kilpasyöminen ei todellakaan sovellu kaikille.

Miten miehille maistuu ruoka? Kilpasyömisen mestarit ”Megatoad” ja Jesse tahoillaan ahmivat niin makeaa kuin suolaista.

”Megatoadilla” on edessään 125 kuppikakkua ja Jessellä 16 Subwayn leipää ja tarkemmin ilmaistuna leipien kokonaispituus on 240 senttiä.

Kuppikakku-haaste

Subway-haaste

Huh, hah, heijaa, tässä vaiheessa epäilyksen siemen voi nostaa päätään. Mutta uskottava se on, kun pöydät alkavat tyhjentyä ja lopulta kaikki on nielty vatsaan asti, ajanotto on pysäytetty ja ta-daa – molemmat onnistuvat!

Kuinka paljon aikaa meni kuppikakku- ja Subway-haasteisiin?

”Megatoadille” kellotettiin aika 8 minuuttia ja 55 sekuntia ja Jessen kokonaisaika oli 31 minuuttia 51 sekuntia, taputukset menee molempiin maihin.

Katso erikoiset haasteet, ensin Amerikan malliin ja sitten suomalaisittain.

Lähde:
YouTube