Alla oleva huvittava ja hellyttävä kuvamateriaali näyttää, kuinka japanilainen valkonaamapöllönen, kesy pöllö on miehen avulias työkaveri. Se istuu uskollisesti omistajansa kädellä tämän tehdessä töitä.

Pieni pöllö on niin kiintynyt omistajaansa, että onnistuu tasapainottelemaan tämän japanilaisen, Satsumaksi kutsutun, kuvittajan kädellä, kun hän työskentelee digitaalisella työalustallaan. Pöllö viettää työpäivän piirtäen.

Pöllö-viettää-työpäivän-piirtäen-1

Pöllönen näyttää hyvin päättäväiseltä, kun se nappaa otteen omistajansa rystysistä ja liikkuu sujuvasti kynän mukana minne käsi viekin. Vain kerran sen tasapaino horjahtaa hetkeksi, mutta pöllö löytää vakaan asennon nopeasti.

Alla olevassa valloittavassa videossa, jonka on nähnyt jo liki puoli miljoonaa katsojaa, näkee kuinka pikkupöllö näyttää opettavan omistajaansa piirtämään kädestä pitäen.

Omistajan liikuttaessa kättään pitkin hiirimattoa muistuttavaa työalustaa, pöllö pitää kynsillään kiinni tämän rystysistä. Pöllö horjahtaa vain kerran, mutta korjaa tasapainonsa nopeasti.

Pöllö-viettää-työpäivän-piirtäen-2

Pöllö pitää otteensa, vaikka kuvittajan käsi liikkuu huimaa nopeutta.

Pöllö-viettää-työpäivän-piirtäen-3

Ei hassumpi työkaveri, vai mitä?

Lähde: www.dailymail.co.uk