Kaikilla meillä on jotain omituisia tapoja ja tottumuksia – myös ruokailun suhteen. Mikä on todennäköisesti sinun outo tapasi?

Kertooko tähtimerkkisi kenties jotain ruokailutavoistasi? Se selviää horoskooppimerkkisi alta…

Oinas (21. maaliskuuta – 19. huhtikuuta):

Oinaat rakastavat kaikkea jännittävää ja energistä. He ovat itsevarmoja ja rakastavat puhumista. Vahvan persoonan omaavat oinaat tunnistaa helposti myös ruokapöydässä – he ovat juuri heitä, jotka maiskuttavat äänekkäästi ja ahmaisevat ruokansa niin, että pöytäseurue kirjaimellisesti kuulee ruoan murskautuvan heidän leuoissaan.

kertooko-tahtimerkkisi-ruokailutavoistasi-1

Härkä (20. huhtikuuta – 20. toukokuuta):

Härkä tunnetaan sitkeydestään, itsepäisyydestään ja päättäväisyydestään. Härät viis veisaavat elintarvikkeiden parasta ennen -päiväyksistä. Jos härkä on päättänyt syödä jotain, hän myös syö sen.

kertooko-tahtimerkkisi-ruokailutavoistasi-2

Kaksonen (21. toukokuuta – 20. kesäkuuta):

Kaksosilla on monta puolta. He ovat äänekkäitä ja harhautuvat usein sivuraiteille. He myös tylsistyvät helposti, eikä rutiinien toistaminen sovi alituiseen muutosta kaipaaville kaksosille. Kun kaksosen pitäisi päättää, tekeekö mieli suolakeksejä vai Nutellaa, hän todennäköisesti päättyy syömään kumpaakin.

kertooko-tahtimerkkisi-ruokailutavoistasi-3

Rapu (21. kesäkuuta – 22. heinäkuuta):

Haa, entäs sitten ravut? Rapu tunnetaan eläinradan salaperäisenä merkkinä. Ravut ovat monimutkaisia, mutta näyttävät usein vain sen, mitä on heti pinnalla. Kuten täysinäinen roskakori, jossa on päällimmäisenä täysin syömäkelpoista ruokaa. Rapu ei epäröi mutustaa tätä esille jätettyä evästä parempiin suihin.

kertooko-tahtimerkkisi-ruokailutavoistasi-4

Leijona (23. heinäkuuta – 22. elokuuta):

Leijonissa riittää virtaa. He ovat tarkkoja maineestaan ja rakastavat olla huomion keskipisteenä. Siksipä ei olekaan ihme, että leijonat jatkavat juttuaan samalla kun ahtavat apetta naamariinsa. Jos ruoka suussa ei saa puhua, jää moni hyvä juttu kertomatta…

kertooko-tahtimerkkisi-ruokailutavoistasi-5

Neitsyt (23. elokuuta – 22. syyskuuta):

Jos olet horoskoopiltasi neitsyt, tutkiskelet ja pohdiskelet lakkaamatta kaikkea. Neitsyet ovat erittäin analyyttisia, mikä tekee heistä toisinaan nirsoja. Jos ruokapöydässä on siis tarjolla jotain, mistä he pitävät, he popsivat sen viimeistä murua myöten – analyysimielessä luonnollisesti…

kertooko-tahtimerkkisi-ruokailutavoistasi-6

Vaaka (23. syyskuuta – 22. lokakuuta):

Vaaka hakee tasapainoa. Vaaka tuo ihmiset yhteen ja ratkoo ongelmia. Vaa’at ovat tässä niin hyviä, että ovat erittäin alttiita asettumaan muiden asemaan nähdäkseen jonkin asian toisesta kulmasta. Niin myös ruoan suhteen. Olipa kyseessä herkullinen ateria, jota juuri kannetaan pöytään tai edellisen ateriasi tähteet, voit olla varma, että vaaka yrittää saada siitä maistiaiset.

kertooko-tahtimerkkisi-ruokailutavoistasi-7

Skorpioni (23. lokakuuta – 21. marraskuuta):

Skorpionit ovat äärimmäisen intensiivisiä. He ovat myös syvällisiä ja intohimoisia ja nauttivat suunnattomasti yrittäessään selvittää asioita. Skorpionit ovat sangen mieltyneitä valtaan ja haluavat kontrolloida asioita. Miksipä siis käyttää ruokailuvälineitä, kun voi käyttää sormiaan? Sormien avulla kun saa täyden otteen ateriastaan ilman teräksisiä turhakkeita siinä välissä. Tokihan barbaarisella tavalla syöminen on myös ihan eri tavalla intensiivistä…

kertooko-tahtimerkkisi-ruokailutavoistasi-8

Jousimies (22. marraskuuta – 21. joulukuuta):

Oletko tietoinen viiden sekunnin säännöstä? Sen mukaan ruoka on täysin syömäkelpoista, jos sen saa noukittua lattialta viiden sekunnin sisällä pudottamisesta. Jousimiehet vievät asian hieman pidemmälle. Ja miksipä eivät veisi, tunnetaanhan heidät varsinaisina onnenmyyrinä – joten vatsavaivoista on tuskin huolta heidän tapauksessaan. Jousimiehet ovat mies uteliaita ja hieman uhkarohkeita. He eivät siis laske sekunteja, jos lattia näyttää puhtaahkolta ja sille pudonnut ruoka herkulliselta…

kertooko-tahtimerkkisi-ruokailutavoistasi-9

Kauris 22. joulukuuta – 19. tammikuuta):

Kauris tarvitsee turvaa ja hän saattaa näyttäytyä joskus muille yksinäisenä sutena. Kauriit tunnetaan itsenäisinä ja he saattavat piiloutua toisinaan maailmalta. Eipä siis liene ihme, että kauris voi murkinoina posliinivaltaistuimelta käsin, onhan vessa sentään paikka, jossa yksityisyys on absoluuttista…

kertooko-tahtimerkkisi-ruokailutavoistasi-10

Vesimies (20. tammikuuta – 18. helmikuuta):

Onko paidassasi oleva tahra suklaata vai jotain muuta? Eipä aikaakaan, kun vesimies ottaa siitä selvää maistamalla. Vesimiehet eivät epäröi yllättää kanssakulkijoitaan ravistelemalla asioiden tilaa ja tekemällä jotain normien vastaista. Koska nauttii älyllisestä haasteesta ja omien polkujensa kulkemisesta, vesimies on todennäköisesti se, joka kokeilee mitä vain – myös ruokapöydässä.

kertooko-tahtimerkkisi-ruokailutavoistasi-11

Kalat (19. helmikuuta – 20. maaliskuuta):

Kala todennäköisesti napsii rusinat pullasta, mutta jättää muun syömättä. Kalalle kelpaa donitsista kuorrute ja kenties pizzasta juustopäällinen. Näin siksi, että kalat ovat herkkiä ja yrittävät vältellä konfliktia kaikin keinoin. Sen sijaan, että muuttaisivat tilaustaan tai palauttaisivat väärän annoksen, he tyytyvät napsimaan annoksestaan sen, mitä pystyvät ja kärsivät hiljaa.

kertooko-tahtimerkkisi-ruokailutavoistasi-12

Lähde:
www.spoonuniversity.com