Viikon ensimmäinen päivä on startannut? Mikäli vietit leppoisaa vapaapäivää eilen, miltä tuntuu palata arjen askareisiin? Ovatko maanantait niin kamalia ja ankeita, kuin yleisesti ajatellaan?

Suloinen vai katkeransuloinen maanantai, kumpaa se sinulle merkitsee? Tuttu sarjakuvahahmo kissa-Karvinen vihaa maanantaipäiviä. Maanantaina väsyttää, silmiä karsastaa, olo tuntuu heikolta viikonlopun hauskanpidon jälkeen. Töihin ja opiskeluiden pariin palaaminen tuntuu vastenmieliseltä. Lämpimän peiton alla voisi viettää kokonaisen päivän ja hypätä suoraan tiistaille. Onhan tiistai jo paljon lähempänä innostavaa perjantaita.

Kuitenkin maanantain tuomat haasteet on otettava vastaan, mikäli ei sattumoisin omista aikahyppyjä mahdollistavaa aikakonetta. Tuskin sitä keneltäkään tähän hätään löytyy.

Pitäisikö muuttaa asennoitumista? Maanantaipäivä on yksi muiden joukossa, samanlainen kuin muutkin, vain järjestys on eri. Voisiko maanantaille kehitellä jotain mielekästä tekemistä – valmistaa lempiruokaa, käydä leffassa tai rentoutua saunassa?

Suositut maanantai-meemit lievittävät viikon aloitusta huumorin keinon. Muista ettet ole yksin tunteesi kanssa!

Hymyä huulen!


Kuva: i.pinimg.com


Kuva: Pinterest


Kuva: Pinterest

Muut kuvat: sweetytextmessages.com