Loppuiko kännykästä akku kriittisellä hetkellä Pokémon GO -pelin parissa? Ei se mitään, niin on loppunut monella muullakin.

Peli nimittäin syö kännykän akkua nopeammin kuin laki sallii – eikä kiivaan pokemonien jahtaamisen lomassa ehdi lataamaan laitetta. Joku harvinainen pokemonihan voisi jäädä vaikka nappaamatta!

Pokémon GO -fanien iloksi tähänkin on jo keksitty luova ratkaisu, varta vasten tehty kännykkäkotelo Pokémon GO’ta varten. SparkFunin käyttäjä NPoole nimittäin hoksasi, että homma hoituu kätevästi Pokédex-kännykkäkotelolla. Siis kännykän suojakuorella, joka on paitsi tyylikäs, myös lataa puhelimesi.

kannykkakotelo-pokemon-gota-varten-jotta-akku-ei-lopu-tiukassa-tilanteessa-2

Pokédex-kuori valmistui 3D-printtausta hyödyntämällä. Jos sisäinen tee se itse -ihminen heräsi heti henkiin, ohjeet löytyvät ilmaiseksi Sparkfunin GitHubista nimellä Pokedex.

kannykkakotelo-pokemon-gota-varten-jotta-akku-ei-lopu-tiukassa-tilanteessa-3

Prototyyppi on tehty Samsung Galaxy S4:lle, mutta NPoolen tee se itse -projekti herätti niin paljon kiinnostusta, että hän on valmistellut toistaiseksi testaamattoman version myös iPhone 6:lle.

kannykkakotelo-pokemon-gota-varten-jotta-akku-ei-lopu-tiukassa-tilanteessa-4

Jos Pokémon GO -villitys jatkuu, näitä löytyy pian varmaan jokaisesta kännykkäkaupastakin…

Jos taas olet ihan kypsänä koko Pokémon GO’hun, mitäpä jos kokeilisit Chardonnay GO’ta? Jos viinikään ei ole juttusi, tilalle voi vaihtaa minkä tahansa mieluisamman juoman. Jos naapurit innostuvat touhuun mukaan, juomajahdista voi tulla sangen rattoisaa ajanvietettä…

Lähde: www.sparkfun.com