Uusia tuotteita ja keksintöjä elämän ja arjen helpottamiseksi syntyy alati.

Tuotteita ja keksintöjä löytyykin lähes kaikkeen mahdolliseen. Olkoon ongelma sitten suuri tai pieni, on apua saatavilla. Kokosimme listan osin hämmentävistäkin keksinnöistä ja joiden olemassaolosta et kenties sinäkään ole vielä tietoinen. Mukana on esimerkiksi avokadon ja sipulin käsittelyyn tarkoitetut apuvälineet sekä korkokenkien korkostopparit.

Tutustu ”Kaikkeen mahdolliseen löytyykin tuotteita ja keksintöjä” -listaan.

1. Apuväline avokadolle

Tällä 3-in-1 apuvälineellä leikkaat, viipaloit sekä irrotat avokadon kiven näppärästi.

 

2. Hiuslenkkiranneke

Moni pitää hiuslenkkiä ranteessa, jotta se olisi tarpeen tullen heti saatavissa. Ranteeseen kuitenkin usein syntyy ikävä painauma ja tuntuu ettei verikään kädessä kunnolla kierrä. Kätevä ranneke suojaa ihoa ja hiuslenkki pysyy tallessa omassa urassaan.

 

3. Rannekorun kiinnittämisen apukäsi

 

4. Kuumuutta kestävä suojakotelo, vaikkapa hiusten suoristusraudoille

Enää ei tarvitse jättää suoristusrautaa jäähtymään lavuaarin reunalle. Sujauta kuuma hiustenmuotoilulaite suoraan koteloon tai treenikassiin.

 

5. Apuväline sipulin leikkaamiseen

Turvallisuus ennen kaikkea!

 

6. Korkostopparit

Nurmikolla käveleminen korkokengillä on joskus pulmallista, kun korko uppoaa pehmeään maahan. Eihän kukaan halua, että lempparikorkkareiden korot kärsivät ja likaantuvat. Korkostoppari estää koron painumisen ja huoli korkojen kulumisesta on näin selätetty.

Lisää erikoisia tuotteita ja keksintöjä löydät täältä.

Lähde: www.buzzfeed.com