Mitä iloa talvessa on? Talvi on vuoden pimeintä ja kylmintä aikaa. Silloin palellaan, istutaan apaattisena tuijottamassa tv:tä ja sulatellaan jäätyneitä vesiputkia.

Iloa on olemassa, kunhan sille avaa silmänsä. Eikö vielä aukene – katso miten muut ovat ”näyttäneet pitkää nenää” talven kylmyydelle. Lumestakin saa aihetta riemuun ja iloon.

Autot ovat saaneet uudet ilmeet. Millainen sinun tai naapurisi autosta tulisi?

Nainen ”muovasi” lumesta koiransa näköisen lumipatsaan. Emäntä on luomukseensa tyytyväinen, mutta koira taitaa olla eri mieltä. Iloiselta ei vaikuta!

Ethän ole unohtanut kaappisi perälle luistimia, vielä ehtii jäälle. Pienet pyllähtämiset eivät haittaa, kävelysauvoista voi alkuun olla tukea. Luistelu sopii mainiosti treffeillekin ja sen jälkeen kuumalle kaakaolle.

Asukkaat jäivät nalkkiin taloonsa valtaisan lumentulon vuoksi. He eivät lannistuneet, vaan jatkoivat bilettämistä omalla joukolla. Ulko-ovesta avautunut lumiseinä toimii juomien uutena jääkaappina.

Milloin viimeksi olet tehnyt lumienkelin?

Auringon porottaessa, kevätrinteessä tarkenee pienemmälläkin vaatetuksella.

Lopuksi huvittava kikka kiertoon!

Talvella vessan istuinrengas saattaa hohtaa kylmyyttä ja asioiminen on ikävää. Laita viltti wc-istuimen päälle, leikkaa reikä ja asettele se oikeaan kohtaan. Mitenköhän kauan viltti pysyy puhtaana?

Lähde: www.youtube.com