Yhden miehen show-esitys käynnistyy parin viinilasillisen jälkeen, mutta miten palikkapeli Huojuva torni siihen liittyy?

Pienessä sievässä, kodin herttaisessa lämmössä, yksin lempikalsareissa, joissa mikään paikka ei hierrä eikä purista, herää villejä ja suureellisia ideoita. Herännyttä luovuutta ei mikään pysäytä, kalsarikänniläisen on toteltava sisäisiä ääniään ja niin hän ryhtyy tuumasta toimeen.

Kalsarikänniläisten valioyksilömme asetteli tummanpuhuvan, punaisen liinan nätisti pöydälle ja rakensi kaksi Huojuvaa tornia niiden päälle. Mies jatkoi rakennelmaansa sijoittamalla täysinäiset viinilasit koristamaan tornien huippuja.

Kunnon show ei ole mitään ilman jännitysmomenttia, niinpä hemmo ryhtyi vetäisemään liinaa pois tornien alta. Liinan toinen pää tungettiin hanuriin tiukasti pakaroiden väliin….Mitä luulet, kuinka Huojuville torneille kävi?

Katso yhden miehen show-esitys videolta:

Huojuva torni

Palikkapeli kehittää mm. hienomotoriikkaa, keskittymiskykyä ja kärsivällisyyttä.

Pelaajat siirtävät vuorotellen yhden puupalikan kerrallaan tornin alaosasta sen huipulle kaatamatta tornia. Peli jatkuu kunnes torni kaatuu. Tornin kaatuessa voittaja on se pelaaja, joka oli vuorossa ennen tornin kaatajaa.

Kuulostaa alkuunsa iisibiisi-hommalta, mutta kaukana siitä!

Huojuvan tornin osia voi käyttää myös rakentamiseen muiden rakennuspalikoiden tavoin.

Lähteet:
Leikkien.fi
Styro tech