Kevin Spacey tunnetaan ehkä parhaiten roolistaan vallanhimoisena poliitikkona Frank Underwoodina tv-sarjassa ”House of Cards”.

Tosielämässä Kevin on kuitenkin aika pehmo, nimittäin hänen sydämensä on vienyt hurmaava koiranpentu.

Ellen Degeneresin haastattelussa yleensä yksityisyydestään kiinni pitävä Spacey avautui päivästä, jolloin hän kohtasi koiran, josta oli tuleva hänen rakas lemmikkinsä.

Kun näyttelijä oli vierailulla sairaalassa Bostonin Maraton-kisoihin tehdyn pommi-iskun jälkimainingeissa 2013, Spaceyltä kysyttiin, oliko hän kiinnostunut näkemään ”rekkalastillisen” koiranpentuja, jotka olivat kodin tarpeessa.

”Totta kai haluaisin nähdä rekkalastillisen koiranpentuja”, Spacey vastasi. ”Koiria oli ainakin 23 ja tämä yksi istui kulmassa. Minä katselin sitä ja se katseli minua, ja sitten kysyin, kuka tuo kulmassa istuva oli. Työntekijä vastasi, että pentua kutsuttiin Cuddlesiksi.”

Minä kysyin: ”Miksi kutsutte sitä Cuddlesiksi, sehän tarkoittaa halailua?” Työntekijä vastasi minulle, että pian näkisin itse. ”Silloin menin ja nostin tämän koiranpennun ilmaan, enkä ehtinyt ottaa sitä syliini, kun se jo tarrasi kaulaani, piteli minusta kiinni ja nuoli naamaani vartin ajan niin kuin olisin hunajasta tehty.”

Spacey oli tästä halauksesta niin positiivisesti hämmentynyt, että päätti tuoda pennun kotiinsa. Hän ilmoitti tästä päätöksestä oitis seuraajilleen Twitterissä, ja julkisti myös uuden lemmikkinsä nimen.

Match made in heaven.

Lähde: www.thedodo.com