Imatran Voiman Vesivirtauslaboratorio on muutettu monipuoliseksi kokous- ja tapahtumakeskukseksi. Nykyään uusissa tiloissa saa ryystää kahvia, ruokailla intiimisti tai isolla porukalla, ottaa rennosti ja bailata ja itse paikan sijainti on loistava. Kaikki tapahtuu virtaavan kosken välittömässä läheisyydessä.

Tapahtumakeskus Koskenranta palkittiin arvostetussa Evento Awards -palkintogaalassa Yleisön suosikki -palkinnolla Suomen parhaaksi tapahtumapaikaksi. Koskenranta sijaitsee idyllisessä miljöössä Helsingin Vanhankaupunginkosken rannalla.

Ravintola Koskenranta on avoinna ympäri vuoden. Arkipäivisin ravintola toimii viihtyisänä lounaspaikkana ja viikonlopun ruokailijoita varten on tarjolla annoksia bistro-listalta. Makeanhimon saa sammutettua kahvilan herkullisilla leivoksilla. Kesän tullessa aukioloajatkin pitenevät ja ravintola on avoinna myös iltaisin.

Kahvila-ravintolatoiminnan lisäksi Koskenrannasta löytyy Wirtaamo -juhlasali, joka tarjoaa 1000 neliötä avointa kokous- tai juhlatilaa ja sinne mahtuu jopa 800 henkilöä. Ei muuta kuin pippalot pystyyn!

Evento Awards -kilpailu järjestettiin viidettä kertaa ja tarkoituksena on joka kerta palkita Suomen parhaat tapahtuma-alan ammattilaiset eri kategorioissa.

Lähde:
www.nurmijarvenuutiset.fi

Kuvat:
Koskenranta Facebook