Potkaise lika kannuksistasi ja laita aseesi koteloon – nyt on aika testata Dead or Alive -kolikkopeliä – NetEntin länkkäriteemaista klassikkoa.

 

Mikä ihmeen Dead or Alive?

Dead or Alive on NetEntin tuottama ärhäkkä cowboy-teemainen 5-kiekkoinen ja 3-rivinen kolikkopeli, jossa on yhteensä 9 kiinteää panoslinjaa. Villin lännen innoittama visuaalinen maailma aseista ja vahvoista viinoista sheriffin merkkeihin ja Wanted-julisteisiin tekevät pelistä erittäin kokeilemisen arvoisen.

Dead or Alive -kolikkopeli: kuinka pelissä voitetaan?

Niin, miten siinä voitetaan? Ensinnäkin on tärkeää huomata, ettei Dead or Aliven pelaaminen vaadi taitoja. Peli perustuu täysin sattumaan. Sattumanvaraisuuden takaa satunnaislukugeneraattori (RNG), jota kolikkopelissä käytetään tulosten tuottamiseen. Tämän ansiosta pelin tulokset ovat täysin sattumanvaraisia. Dead or Aliven RTP on 96,8 %, mutta emme voi taata, että kävelet pois kourallinen euroja kädessäsi!

Eikä siinä kaikki..

Tässä jo kulttimaineen kolikkofanien keskuudessa kerännyt peli pitää sisällään jackpot-ominaisuuden. Pelistä on mahdollisuus hyvällä lykyllä kääriä rahat vaikka maailmanympärimatkalle, miltäs kuulostaa?

Peliä voit testailla Casumon nettikasinolla. Muistathan pelailla vastuullisesti.

18+ | Gambling Therapy

Pelaa vastuullisesti, lue lisää Gambling Therapy