Ronaldo siirtyy uuden sopimuksen myötä Real Madridista Juventukseen.

Jalkapallomaailma on viime päivinä puhissut ja spekuloinut maailman parhaan jalkapalloilijan siirrosta toiseen joukkueeseen, mutta Cristiano Ronaldo haluaa vain kääntää uuden sivun elämässään ja toivoo faneiltansa tukea ja ymmärrystä valinnalleen. Onko Ronaldon siirtyminen Juventukseen ollut syynäävän suurennuslasin alla kaveriporukkasi kesken? Miksi, miksi, miksi?

Ronaldon uusi sopimus on nelivuotinen ja tilipussikin on sievoinen. Siirtosumman väitetään olevan liki sadan miljoonan luokkaa ja vuosipalkka huitelee 30 miljoonan lukemissa. Ihan kohtuullinen korvaus jalkapallon pyörittelystä.

Toisaalta ei Cristiano Ronaldoa turhaan maailman parhaaksi kutsuta, onhan miehelle kertynyt kokemusta ja näyttöä vahvoista suorituksista vihreillä kentillä. Hänet on viisi kertaa valittu vuoden pelaajaksi sekä Real Madridin kaikkien aikojen maalintekijä 451 maalillaan ja voittanut Real-paidassa kaksi La Liga -mestaruutta sekä neljä Mestarien liigamestaruutta. Nämä ansiot harteilla ja jaloissa pitävät yllä tähtihyökkääjän mahtavuutta. Sopivana aasinsiltana – ketä veikkaat, kuka pystyy täyttämään Real Madridissa Ronaldon jättämät pelitossut?

Onnea Juventuksen riveihin Cristiano Ronaldo! Eiköhän siirrytä ihastelemaan loistavaa pelaamista koosteen pariin.

Lähteet:
Yle.fi
YouTube