Valmistaudu kesäisen virkistävään marjailotteluun! Pöytään tulee BerryBURST™, NetEntin ihka uusi kolikkopeli, jota voit pelata Casumolla tästä päivästä lähtien.

Uusi peli julkaistaan kahtena versiona: BerryBURST™ ja BerryBURST MAX™. Molemmat pelit tarjoavat täsmälleen samat ominaisuudet, kuten Cluster Pays™, laajenevat ja tarttuvat Wildit kaikilla kiekoilla, sekä Re-Spinnit. Ero pelien välillä onkin voittojen kahmimisessa. BerryBURST™ antaa sinulle enemmän mahdollisuuksia pienempiin voittoihin ja vähemmän suuriin. BerryBURST MAX™ toimiikin päinvastoin – tarjolla on vähemmän pieniä voittoja, mutta suurien voittojen mahdollisuus on vastaavasti suurempi.

BerryBURST MAX™ -pelissä voit voittaa panoksesi jopa 6000-kertaisena, kun taas tavallisessa BerryBURST™ -versiossa maksimivoittosumma on 1868-kertainen panokseesi nähden. Tätä kolikkopeliä voit pelata jopa vain 10 sentin panoksella per kierros ja pelin palautusprosentti on 96.56%.

Ilouutinen kaikille Starburst-harrastajille – BerryBURST™ on saanut inspiraationsa juuri tästä kaikkien aikojen suosikkipelistä. Aivan kuten Starburst, tämäkin peli pitää sisällään laajenevat ja tarttuvat Wildit. Tässä pelissä niitä onkin kaikilla viidellä kiekolla, ei Starburstin tapaan vain toisella, kolmannella ja neljännellä. Tämähän tarkoittaa siis sitä, että voitkin saada Wildeja koko ruudun leveydeltä!

BerryBURST™ on pelattavissa kaikilla laitteilla.

Testaa BerryBURSTIA vaikka heti

BerryBURST™-peliä pääset pelaamaan, kun luot ilmaisen tilin osoitteessa casumo.com tai kirjaudut sisään, jos sinulla on jo ennestään tili Casumolla. Marjaisaa onnea matkaan, toverit!

 

Mikäli kiinnostus marjapeliin heräsi ota nokka kohti Casumon nettikasinoa. Muistathan jahdata voittoja vastuullisesti.

18+ | Gambling Therapy

Pelaa vastuullisesti, lue lisää Gambling Therapy