Peter Panin tavoin parikymppinen Max ei tahdo aikuistua ja haluaa, että poikaystävä on hänen isänsä.

Max on kuin kuka tahansa 5-vuotias pikkutyttö, joka asuu ”isänsä” kanssa. Sillä erotuksella, että isä on samaan aikaan myös hänen poikaystävänsä. Max ja Johnny elävät DDLG / Daddy dom, Little girl -suhteessa, joka on osa BDSM-maailmaa. Siinä toinen kumppaneista huolehtii little girlistään, asettaa sääntöjä ja toinen kumppani, little on alistuva ja lapsenomainen.

Maxilla on lista sääntöjä, joita pitää totella, mukaan lukien tarpeettomat kiukuttelut, vastaansanomiset ja tiukat nukkumaanmenoajat. Pikkutytön rangaistuksiin sisältyy puhelimen takavarikointi tai tv:n katselukielto tietyksi ajaksi, aikaisempi nukkumaanmeno ja jäähy. Pahin rangaistuksista pikkutytölle on jäähynurkka, jossa pitää istua tekemättä mitään tuijotellen vain seinää. Jos Max on ollut erityisen siivosti ja kiltisti, Johnny vie hänet läheiseen puistoon keinumaan ja laskemaan liukumäistä.

Maxin päivät koostuu nukeilla ja nalleilla leikkimisestä ja värityskirjojen värittämisestä. Näistä leikeistä väsyneenä, hän uinahtaa sänkyyn Johnnyn lukemien iltasatujen saattelemana.

Pari törmää aika ajoin muiden ihmisten ennakkoluuloihin. Kaikki eivät hyväksy erikoista elämäntapaa, he ajattelevat sen olevan jotenkin likaista ja häpeällistä. Pariskunta korostaa, että elämäntapa on täysin kahden aikuisen välinen asia ja se mitä he tekevät kotona, ei aiheuta vahinkoa muille. Max itse kokee elämäntyylin vahvistavan parisuhdetta, antaa keinon rentoutua ja pitää hauskaa. Heille tähän asiaan ei liity mitään seksuaalista.

Maxin ja Johnnyä DDLG-elämää voi seurata heidän YouTube ja Instagram somekanavilta nimellä Baby Beat Max.

Pikkutyttö Max ja isä Johnny – elä kahdeksan minuutin verran osana erikoista rakkauselämää!

Lähde:
www.thesun.co.uk